Dieta Pudełkowa

Uwaga! Z dumą możemy ogłosić, że od 20 października ruszamy z fit cateringiem.

Chwilkę trwało opracowanie receptur, w ten sposób abyśmy zarówno my jak i Państwo byli pewni, że nasze menu jest, po pierwsze pyszne a po drugie zdrowe, gdyż pokrywa 100% dzienne zapotrzebowanie na białka, tłuszcze i węglowodany. Nasz jadłospis jest różnorodny, pełen witamin i minerałów. Obróbka cieplna stosowana na najwyższym poziomie. Do przygotowania posiłków użyjemy wody przefiltrowanej przez system odwróconej osmozy.

Proponujemy państwu 4 - 5 posiłków dziennie, dowożonych pod wskazany adres w godzinach wieczornych. Będą to posiłki na dzień następny. Każdy z posiłków opisany z podaną dzienną zawartością kcal, oraz zawartością kcal danego posiłku. Abonament pięcio , dziesięcio, dwudziesto i trzydziestodniowy. Cena od 47 zł za dzień

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiemy :)

Ze względu na duże zainteresowanie prosimy o zapisy pod numerem tel 666 172 802

Również można zamówić online przez zamawiarkę na naszej stronie www.duzodobrego.pl  lub na naszym profilu na https://www.facebook.com/duzodobrego/

Oto przykładowy, trzydniowy jadłospis!

Dzień 1. Pasta jajeczna z wędzoną rybą, quinoa z pietruszką i ziołami. Pumpernikiel Chia na mleku kokosowym, puree z wiśni Roladka wołowa z ogórkiem kiszonym i suszoną śliwką Kasza bulgur z ziołami Fasolka szparagowa Banamole z awokado na maślance z płatkami ryżowymi Sałatka: penne z zielonego groszku z kurczakiem, dip szczypiorkowy

Dzień 2 ; Placki gryczane z gruszką, Jogurt z miętą i limonką Płatki jaglane z puree z batata, Kruszony biały ser z miodem Spaghetti z ciecierzycy z warzywami (cukinia, bakłażan, marchew), Roladki z pstrąga ze szpinakiemRissoto z dynią, Klopsiki z szynki w sosie z liśćmi rzodkiewki

Dzień 3 Omlet z warzywami, serem feta i czarnymi oliwkami Tapioka na mleku z morelą oraz orzechami ziemnymi Kurczak tandori Ryż brązowy z komosą ryżową grillowane warzywa z dipem z jogurtu islandzkiego Smoothie jabłko – jarmuż – bananMakaron z soczewicy z tuńczykiem i czerwoną fasolą


Specjalne podziękowania za pomoc dla Pawła, Agusi, Justyny i Lokisa .